Carver huren bij IceBear Events

Maak kennis met de Carver, de toekomst van het elektrisch stadsverkeer. Een Carver is een elegant en stijlvol voertuig dat staat voor plezier en écht milieuvriendelijk rijden. De eerste keer dat je een Carver ziet zul je niet snel vergeten. De innovatieve cross-over tussen een auto en een scooter is een bijzondere verschijning op de weg en daarmee een echte eyecatcher. Eigenlijk wil je er direct in rijden. En dat kan, want bij IceBear Events verzorgen wij tours met de Carvers. Het mooie aan een Carver is dat iedereen er na een uitleg van onze specialisten veilig mee kan rijden. Niets staat een onvergetelijk moment nog in de weg als je een Carver huurt bij IceBear Events. Dus druk op de knop en start de wagen!

Carver rijden: De wendbaarheid van een scooter en comfort van een auto!

Bij IceBear Events hebben wij veel ervaring met het verzorgen van events, bedrijfsfeestjes en tours met de Carver. Door haar opvallende uiterlijk is het de ultieme headturner die de nodige aandacht zal trekken. De Carver valt onder de categorie ENV, wat staat voor Enclosed Narrow Vehicle. Deze categorie geeft de Carver dezelfde voordelen als een scooter. Je hebt dus geen rijbewijs nodig, je hoeft geen helm te dragen en je kunt de Carver overal gratis parkeren. Doordat het een dak heeft is de Carver het gehele jaar te gebruiken. Als je een tour of bedrijfsfeestje hebt georganiseerd, wil je niet dat slecht weer roet in het eten gooit. Dus regen of zonneschijn, een tour met de Carver kan altijd doorgaan.

Bedrijfsuitje of evenement met een Carver De ideale eyecatcher voor jouw bedrijf

Een Carver is de ideale eyecatcher voor jouw evenement. Zet hem in als eyecatcher voor jouw stand op een beurs of geef klanten de kans om kennis te maken met de toekomst van e-voertuigen. Bij IceBear Events denken wij graag mee over de invulling van het bedrijfsuitje (link) of event. Wij kunnen zelfs de complete organisatie overnemen. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om een succesvolle dag te organiseren en hoe onze voertuigen voor de grootste exposure van jouw merk of bedrijf kunnen zorgen. Wij houden van een uitdaging, dus als je speciale wensen hebt dan horen wij dat graag. Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring met de Carver? IceBear Events start alvast de wagen!

Neem contact op