Bedrijfsuitjes door IceBear Events

Bedrijfsuitjes worden een succes met de elektrische voertuigen van IceBear Events. Als organisator van vele bedrijfsfeestjes en bedrijfsuitjes weten wij precies wat nodig is om een dag te laten slagen. Wij doen alles voor een lach op het gezicht van de deelnemers en het is ons doel om hen te laten genieten van een onvergetelijke dag. Bij IceBear Events kunnen wij het complete bedrijfsfeestje van A-tot-Z organiseren. Het eten en drinken, de locatie, de ontvangst en de activiteiten, wij regelen het. Van luxe tot kleinschalig en van kleine tot grote groepen, IceBear Events staat voor je klaar. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van een heerlijk bedrijfsuitje!

Bedrijfsfeestjes met elektrische voertuigen

Bij IceBear Events hebben wij verschillende tours met elektrische voertuigen in ons assortiment. Van Segway tours in alle grote steden tot de Tripple Green Rally, waarmee je met drie verschillende e-voertuigen op pad gaat. Bij ons kun je kiezen uit 4 verschillende voertuigen, namelijk Segways, E-Scooters , E-Choppers en Carvers. Onze e-voertuigen kunnen door iedereen boven de 16 worden bestuurd en zijn 100% veilig. Ze worden onderhouden door experts en voldoen aan de hoogste eisen. Uiteraard zorgen wij ook voor professionele instructeurs, die ervoor zorgen dat alles veilig verloopt en iedereen vol vertrouwen de voertuigen kan besturen. Veiligheid staat voorop bij IceBear Events!

Veilig rijden in milieuvriendelijke e-voertuigen

We horen nog weleens dat mensen zich zorgen maken of ze wel zo’n Segway of E-Scooter kunnen besturen. Wij weten uit ervaring dat echt iedereen een e- voertuig kan besturen na een uitgebreide training van onze professionele instructeurs. Onze voertuigen zijn trouwens niet voor niets elektrisch. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er door onze bedrijfsuitjes geen schade wordt veroorzaakt aan de natuur. Het feit dat onze voertuigen geluidstil zijn draagt daar ook aan bij. Wil jij ook een milieuvriendelijk en veilig bedrijfsuitje? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers zitten voor jou klaar met advies en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wat je ook maar wilt, bij IceBear Events denken wij graag mee over de invulling van het bedrijfsfeestje. Alles is mogelijk. Wij kunnen zelfs de complete organisatie overnemen. Wij houden van een uitdaging, dus als je speciale wensen hebt dan horen wij dat graag. Ben jij klaar voor een geweldig bedrijfsuitje? IceBear Events start de wagen alvast!

Neem contact op