Wie is IceBear Events?

Bij IceBear Events zijn wij specialist in het organiseren van tours en events met Segways en andere elektrische voertuigen zoals E-Scooters, E- Choppers en Carvers. Het organiseren van tours, evenementen, arrangementen, bedrijfsuitjes en promotieacties met deze vervoersmiddelen zit in ons bloed. Wij zijn idolaat van deze elektrische vervoersmiddelen en nemen de deelnemers bij de hand, zodat ze een onvergetelijke dag vol e-plezier kunnen beleven. Wij werken alleen met professionals en daarom zijn al onze tours veilig voor iedereen. Iedereen kan een elektrisch voertuig besturen met de hulp van onze professionele begeleiders. Naast dat wij complete tours, evenementen en bedrijfsuitjes verzorgen, kunnen de e-voertuigen ook los gehuurd worden.

Oprichting en bedrijfsfilosofie

IceBear Events is opgericht in 2009 en behoort inmiddels tot de grootste verhuurders van elektrische voertuigen in Nederland. We zijn een jong en dynamisch bedrijf, waarbinnen sfeer en oog voor detail een grote rol speelt. Het geeft ons een goed gevoel als een klant na afloop van een tour of evenement met een lach op zijn gezicht afscheid neemt. Wij zijn erg flexibel. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Alles draait bij ons om veiligheid. Zaken als op tijd komen en je afspraken nakomen zijn dingen die bij ons hoog in het vaandel staan. Als dat allemaal tot in de puntjes is geregeld, kan het plezier beginnen. Voor IceBear Events is vervoer meer dan een onontkoombaar gegeven. Vervoer moet iets zijn waar je naar uitkijkt! Geen noodzakelijk kwaad, maar iets dat je ook regelmatig wilt doen als het even niet hoeft, gewoon voor je plezier.

Waarom IceBear?

De naam IceBear is afgeleid van het Nederlandse woord `ijsbeer’ en het Engelse `polar bear’. De ijsbeer past met zijn dikke witte vacht perfect in zijn natuurlijke omgeving van ijs, sneeuw, water en ijsschotsen. Hij is verbonden met zijn omgeving. Daarnaast is de ijsbeer een mooi, leuk en stijlvol dier. Dezelfde eisen stellen wij aan onze vervoersmiddelen. Mooi en stijlvol in het voorkomen en ook functioneel en passend in de omgeving. Dat betekent geen uitstoot van schadelijke stoffen in de stad. Onze vervoersmiddelen zijn tevens geluidsarm, waardoor de natuur niet wordt verstoord.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Omdat IceBear Events tevens een bijdrage wil leveren aan een schone lucht en een beter milieu, richten wij ons uitsluitend op elektrische vervoersmiddelen. Deze stoten geen CO2 uit, zijn schoon en stil. Voor het opladen van de voertuigen gebruiken wij groene stroom. Bij IceBear Events denken wij na over hoe we een bijdrage kunnen leveren aan efficiënte elektrische vervoersoplossingen en toepassingen voor de korte en middellange afstand. Onze elektrische vervoersmiddelen sluiten naadloos aan op de eisen van IceBear Events. Het begon allemaal met de Segway, maar inmiddels heeft IceBear Events ook trendy E-Scooters, E-Choppers en Carvers. In de toekomst zullen wij onze ogen blijven openhouden voor onze omgeving en het milieu. Dat is waar wij voor staan en dat is wat wij doen. Plezier hebben en bewust omgaan met de omgeving kunnen heel goed samengaan. Bij IceBear Events bewijzen wij dat elke dag.

Neem contact op