E-Chopper huren bij IceBear Events

E-Choppers huur je bij IceBear Events. Deze elektrische scooter met het chassis in de stijl van een traditionele chopper motor, is de absolute hype van 2022. Je hebt ze vast weleens zien cruisen door de stad of het buitengebied. Ze vallen door hun stoere uiterlijk direct op. En je zou verwachten dat je ze van verre aan hoort komen, maar dat is niet het geval. Met een E-Chopper manoeuvreer je bijna geruisloos door de omgeving en omdat ze volledig elektrisch aangedreven worden, zijn ze de natuur en milieu niet tot last. Bij IceBear Events hebben wij veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en evenementen met E-Choppers. Of je nu zelf de regie wilt hebben over je event of als je volledig ontzorgd wilt worden, wij staan voor jou klaar.

E-Choppers rijden met bedrijfsuitjes en events

Voor tours, bedrijfsuitjes, promotie-evenementen en events is een E- Chopper een geweldig vervoersmiddel. Het is namelijk niet zomaar een scooter, want de E-Chopper valt écht op. Het hoge stuur en de dikke banden geven het een stoere uitstraling. Het mooie is dat iedereen met een rijbewijs ermee kan rijden, want meer heb je niet nodig. Ze zijn ook nog eens enorm veilig. Bij IceBear Events zorgen wij altijd voor professionele begeleiding en niemand gaat de weg op voordat hij of zij een gedegen training heeft gehad. Veiligheid staat voorop bij IceBear Events en daarom werken wij alleen met professionals en zijn onze E-Choppers van topkwaliteit. Bij IceBear Events houden wij van de E-Chopper. Het rijplezier is ongekend en omdat hij volledig elektrisch is aangedreven kun je jezelf milieubewust verplaatsen. De E-Chopper staat voor heerlijk relaxt toeren en dat maakt het tot de onmisbare schakel van een onvergetelijk event of bedrijfsuitje.

Tripple Green Rally met de E-Chopper, Segway en E-Scooter

Bij IceBear Events laten we milieubewustzijn en plezier hand in hand gaan. Wij vinden het belangrijk dat het milieu niet verder wordt aangetast door vervuilend vervoer en daarom werken we alleen met elektrisch aangedreven voertuigen. Bij ons kun je jouw E-Chopper event zelf inrichten, maar wij hebben ook een aantal geweldige tours ontwikkeld die garant staan voor succes. De Tripple Green Rally is daar een goed voorbeeld van. Met de Tripple Green Rally ga je op pad met drie verschillende e-voertuigen, dus naast de E-Chopper ook met E- Scooters en Segways. Kijk voor meer informatie op de pagina Tripple Green Rally ! Alles is mogelijk bij IceBear Events. We kunnen je met jouw bedrijfsfeestje of event van A-tot-Z compleet ontzorgen. Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring met de E-Chopper? IceBear Events start alvast de wagen!

Neem contact op