Segway huren bij IceBear Events

Segways huur je bij IceBear Events. Ook voor tours, bedrijfsuitjes, promotie-evenementen en events met een Segway is IceBear Events jouw partner. Iedereen kent de Segway, maar weinigen hebben er ooit daadwerkelijk op gereden. En dat is heel jammer, want de Segway is er voor iedereen boven de 16 jaar. Ja echt iedereen, want met de professionele begeleiding van IceBear Events kan iedereen veilig de straat op met een Segway. Bij IceBear Events zijn wij fan van de Segway. Het rijplezier is ongekend en omdat hij volledig elektrisch is aangedreven kun je jezelf milieubewust verplaatsen. De Segway staat voor een enorme dosis fun en dat maakt het tot de onmisbare schakel van een onvergetelijk event of bedrijfsuitje.

Segway rijden

Bij IceBear Events hebben wij veel ervaring met het verzorgen van events, bedrijfsfeestjes met Segways. Wij verzorgen ook zelf tours, die je heel gemakkelijk via deze site kunt boeken. In deze tours laten wij het plezier van het rijden op een Segway samenkomen met de omgeving, de stad of de natuur. De Segway maakt geen geluid en stoot geen schadelijke stoffen uit. De grote wielen zorgen voor een goede grip waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je vast komt te zitten. We horen nog weleens dat mensen op voorhand niet durven rijden op de Segway, omdat ze denken dat ze dat niet kunnen. Het tegendeel is waar, want na de professionele training van onze Segway-specialisten kan iedereen het. Iedere tour start dan ook met een training, zodat iedereen veilig en vol vertrouwen de weg op kan.

Bedrijfsuitje met de Segway

Bij IceBear Events begon het allemaal met de Segway. Inmiddels hebben wij vele andere e-voertuigen die wij inzetten tijdens events en bedrijfsuitjes. De Segways zijn geweldig om er bijvoorbeeld met het personeel mee te cruisen, maar je kunt ze ook inzetten op events als eyecatcher. Wil je daar meer informatie over? Kijk dan op de pagina business 2 business Segways huren . Onze Segways zijn ook te huur met een iPad houder of een Promoshield. Hier lees je meer over op promotie met Segways. Naast Segways, hebben wij ook Carvers, E-Choppers en E-Scooters in de verhuur. Wij bieden ook tours aan waar je op twee of zelfs drie verschillende e-voertuigen kunt rijden tijdens hetzelfde uitje, zie onze Tripple Green Rally. Wat je ook maar wilt, bij IceBear Events denken wij graag mee over de invulling van het bedrijfsuitje of event. Alles is mogelijk. Wij kunnen zelfs de complete organisatie overnemen. Wij houden van een uitdaging, dus als je speciale wensen hebt dan horen wij dat graag. Ben jij klaar voor een fantastisch evenement met de Segway? IceBear Events staat voor jou klaar!

Neem contact op