E-scooter huren bij IceBear Events

Events verzorgen wij vele tours met E-Scooters. Dat komt omdat de E-Scooter laagdrempelig is en iedereen met een (bromfiets)rijbewijs ermee mag rijden. De scooters zijn energiezuinig en geluidstil en zijn daardoor gemaakt om bijvoorbeeld de stad of het platteland mee te ontdekken. E-Scooters zijn perfect voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Bij IceBear Events hebben wij een jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en evenementen met E-Scooters. Je kunt ervoor kiezen om de E-Scooters bij ons te huren, maar wij kunnen ook het complete evenement of feest voor je organiseren. Bij IceBear Events is alles mogelijk. Laat ons jouw wensen weten, want wij staan voor jou klaar.

E-Scooters rijden met bedrijfsuitjes en events

E-Scooters zijn de veilige keuze als je gaat voor e-vervoer tijdens jouw bedrijfsfeest of event. Letterlijk veilig, want bij IceBear Events zorgen wij ervoor dat iedereen safe de straat op gaat. Onze ervaren professionals verzorgen namelijk eerst een uitgebreide training. Na deze training weet iedereen precies hoe hij of zij de E-Scooter moet besturen en hoe hij of zij zich vertrouwd voelt op de weg. Veiligheid staat voorop bij IceBear Events. Als dat geregeld is, komt het plezier vanzelf. De mogelijkheden die je hebt met een E-Scooter zijn oneindig. Bij IceBear Events hebben wij een groot aantal tours voor je ontwikkeld die je heel gemakkelijk als pakket kunt afnemen. Maar heb je speciale wensen dan horen wij dat ook graag. Wij verzorgen E-Scooter tours door heel Nederland en België. Dus waar je ook maar wilt rijden, IceBear Event zorgt dat de E-Scooters op jouw gewenste locatie komen!

E-Scooters door heel Nederland en België

De voertuigen die wij bij IceBear Events verhuren worden allemaal elektrisch aangedreven. Wij doen dat omdat wij het belangrijk vinden dat onze events niet schadelijk mogen zijn voor het milieu. Een event georganiseerd door IceBear Events staat dan ook altijd in het teken van milieubewust genieten en plezier maken. Naast E-Scooters verhuren wij ook E-Choppers, Carvers en Segways. Wist je trouwens dat je ook een combinatietour bij ons kunt boeken? Je kunt dan toeren met verschillende voertuigen. Kijk voor meer informatie op de pagina Tripple Green Rally! Ben jij klaar voor een superleuke dag met de E-Scooter? IceBear Events start alvast de wagen!

Neem contact op