Segways huren voor evenementen en promoties

Bij IceBear Events kunt u niet alleen segways huren maar ook andere elektrische voertuigen. Dit verzorgen wij voor een groot aantal evenementenbureau’s en andere bedrijven in zowel Nederland als België en delen van Duitsland. Wij kunnen een compleet programma voor u verzorgen, maar het is ook mogelijk om zelf naar eigen inzicht de Segways in te zetten. Wij zijn er in gespecialiseerd om grote aantallen Segways op een professionele manier te vervoeren. Uiteraard kunt u ook natuurlijk ook kleinere aantallen segways huren, voor een dag maar ook voor langere perioden. Andere elektrische voertuigen die IceBear Events verhuurt zijn elektrische Scooters, kickbikes (soort elektrische steps) en andere kleine e-voertuigen.

Meerdere malen segways huren?

Als u besluit vaker Segways of andere e-voertuigen van ons te huren kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Wij beschikken over ervaren Segway instructeurs die desgewenst een compleet Segway programma voor u kunnen verzorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf voor instructeurs te zorgen mits zij ervaring hebben als Segway instructeur. Wij kunnen voor u ook eenvoudig iemand in korte tijd opleiden tot instructeur. Wij van IceBear Events staan bekend om onze flexibiliteit, kwaliteit en stiptheid. We zorgen er dan ook altijd voor dat we ruimschoots op tijd zijn. Op deze manier hebben wij de tijd om alles klaar te zetten en kunt u maximaal gebruik maken van uw tijd. Door onze profesionele manier van vervoer zien onze voertuigen er ook altijd keurig uit en ook bij een last minute aanvraag zal IceBear Events alles in het werk stellen om u te kunnen bedienen!

Segways huren voor uw bedrijfsopening of open dag

Segways lenen zich ideaal om op een leuke manier uw bedrijf te laten zien aan relaties of potentiële klanten, maar kunnen natuurlijk ook puur als entertainment worden ingezet bij een bedrijfsopening of open dag. Wij kunnen dit onderdeel geheel op maat voor uw bedrijf verzorgen en dat tegen een scherpe prijs.

Neem contact op