Segways huren voor promotie

Segways huren voor promoties is dé manier om uw bedrijf of product in de schijnwerpers te zetten. Ze zijn nieuw in het straatbeeld en vallen daardoor enorm op. Bovendien is het aanname percentage van flyers of samples veel hoger dan bij normale acties. Dit maakt Segways uitermate geschikt voor allerlei promotie activiteiten. De promo segways zijn inzetbaar allerlei manieren. U kunt hierbij denken aan: evenementen, beurzen, congressen, openingsfeesten en natuurlijk gewoon in de stad of op het platte land. IceBear Events verzorgt voor u een complete en succesvolle promotie- of sampling campagne, inclusief segways huren voor een aantrekkelijke prijs.

Segways huren met PromoShields

U kunt bij ons promoshields laten bedrukken met de reclame of het bedrijfslogo. Deze grote stevige shields kunnen op de segways worden bevestigd, en daarmee staat uw bedrijfsnaam en/of boodschap op een stijlvolle manier voorop de segway: een absolute blikvanger! Zo wordt uw product of bedrijf op een verfrissende en originele manier in de belangstelling gezet. Voor bedrijven die voor een langere periode Segways met hun bedrijfsnaam of boodschap willen huren, zijn er ook legio mogelijkheden. Ook doen wij aan advertising waarbij wij de reclameboodschap brengen op de locatie en het tijdstip wanneer dit het meest effectief is.

Segways huren met Ipad houder

IceBear Events heeft als eerste in Nederland speciale iPadhouders voor op de Segway. Een iPad op de Segway biedt veel aan nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan navigeren, of het snel registreren van data tijdens een campagne.

IceBear Segway Promotieteam

Bij icebear kunt u segways huren en daarnaast zorgen wij voor reclame-uitingen en ervaren promotie personeel. Stelt u zich eens voor, uw bedrijf of product gepromoot door enthousiaste Segway promogirls! Wij werken in teams van minimaal twee personen met Segways. Voor 29,50 p.p. per uur huurt u al representatief IceBear Promotiepersoneel om uw product enthousiast aan de man te brengen. Dit personeel kan omgaan met de Segway, beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en heeft een representatieve uitstraling. Een IceBear Promotieteam is ideaal voor uw promotie activiteit, of het nu voor flyeren, sampling, een productdemonstratie, of een bedrijfsopening is! Wij passen ons aan naar de wensen van onze klanten en zorgen voor maatwerk. Er kan in bepaalde gevallen ook gekozen worden om in plaats van segways huren bijvoorbeeld een elektrische retro-scooter voor promotie in te zetten.

Promotiekleding

Desgewenst laat IceBear Events kleding bedrukken voor het promotieteam met het logo van uw bedrijf. IceBear Events maakt van uw promotieactie gegarandeerd een succes! Mail of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op