Event organisatie, professioneel & onvergetelijk

Een evenement moet onvergetelijk zijn, dat weten wij bij IceBear Events maar al te goed. Je wilt de bezoekers vermaken, in de watten leggen én positief verrassen. Bij IceBear Events organiseren wij events die wensen overtreffen. Wij zijn specialist in het succesvol opzetten van verzorgen van Electric Events. Dat betekent dat elektrisch aangedreven voertuigen een grote rol spelen. Je kunt ze inzetten als eyecatcher voor je bedrijf, product of merk of je kunt de bezoekers erop of erin laten rijden. Om echte attentiewaarde te creëren werkt er niks beter dan plezier. Dus ben je op zoek naar een onvergetelijk event met e-voertuigen? IceBear Events is jouw partner!

Electric Events, Exposure en Fun gaan hand in hand!

Bij IceBear Events hebben wij verschillende elektrische voertuigen die we inzetten tijdens de evenementen. De klassieker is natuurlijk de Segway. Dit tweewiel elektrisch aangedreven voertuig is in twee dingen bijzonder. Allereerst ziet hij er opvallend uit en ten tweede rijdt hij verrassend comfortabel. De Segways kunnen tijdens het event voorzien worden van een iPad-houder of promoshields. Op de promoshields kunnen wij het logo van jouw bedrijf tonen, waardoor ze nog meer opvallen. Naast de Segways kunnen wij ook E-Scooters, E-Choppers en Carvers laten rijden op het event. Uiteraard zorgen wij ook voor professionele instructeurs die ervoor zorgen dat alles veilig verloopt en iedereen vol vertrouwen de voertuigen kan besturen.

Event met Elektrische voertuigen. Maatschappelijk verantwoord event!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema. Wij vinden dat onze voertuigen het milieu niet mogen schaden. Wij werken dan ook enkel met elektrische voertuigen die geluidstil zijn en daardoor de natuur en de omgeving niet tot last zijn. Een event laten organiseren door IceBear Events betekent dat je oog hebt voor het milieu. Goed voor jou, goed voor ons...goed voor ons allemaal! Wat je ook maar wilt, bij IceBear Events denken wij graag mee over de invulling van het event. Alles is mogelijk. Wij kunnen zelfs de complete organisatie overnemen. Wij houden van een uitdaging, dus als je speciale wensen hebt dan horen wij dat graag. Ben jij klaar voor een fantastisch event? IceBear Events start het e-voertuig alvast!

Neem contact op