Segway tour Apeldoorn. Van paleis 't Loo tot het bruisende centrum

Segway tour Apeldoorn

Wat is een segway eigenlijk?

Een segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat.

Segway tour door Apeldoorn:

Apeldoorn is een prachtige omgeving om kennis te maken met de segway.  Deze prachtige stad leent zich perfect voor segway tours. Ons basisprogramma is gebaseerd op 2 uur segway rijden. U kunt zelf de route bepalen of één van onze professionele gidsen een leuke route voor u laten uitstippelen. Apeldoorn staat bekend om haar natuur, maar ook op Paleis het Loo, de Naald en de Mariakerk zijn bekende monumenten.

Het programma

De segway tour begint met een ontvangst. Daarna zullen onze professionele instructeurs een mondelinge uitleg geven over het gebruik van de segways. Als dit iedereen duidelijk is vangt de persoonlijke begeleiding aan. Iedereen krijgt nu de kans om zelf de segways uit te proberen. Als iedereen het onder de knie heeft start de tour door het prachtige Apeldoorn

Neem contact op